Új évi fogadalom


Egy évvel ezelőtt a Virágutazó bloggal kapcsolatban tettem pár új évi fogadalmat. A vállalások teljesítéséhez a segítségeteket kértem és megígértem, hogy beszámolók majd arról, hogy szerintem hogy sikerült állni a szavam. Lássuk hát mi valósult meg és mi nem.

Így szólt a fogadalom:  

"Virágutazó 2014 évi fogadalma

1. 2014-ben is hű alattvalója leszek a Virágutazó oldal rajongóinak, naponta kiszolgálom őket virágos, utazásos fotókkal, videókkal, inspiráló bejegyzésekkel. Lesem kívánságaikat és válaszolok minden megjegyzésre.
2. Igyekszem mindig aktuális, érdekes, különleges képeket megosztani az oldalon.
3. Megpróbálok minél több virágos rendezvényre eljutni és ott sok-sok képet készíteni.
4. Nem leszek irigy. A készített fotóimat örömmel megosztom az oldal rajongóival.
5. Az idén is indulok blog versenyeken.
6. A www.viragutazo.blogspot.com oldalon még több érdekes, hasznos bejegyzést készítek, hogy tippeket adjak az olvasók környezetének, életének szebbé, virágosabbá tételéhez.
7. Továbbra is meglepem a rajongókat játékokkal és ajándékokkal.
7+1. A fogadalmam megtartom.
Virágutazó Nagy Jucó

A fogadalom csak úgy ér valamit, ha azt betartják. A fogadalmam megtartásához a rajongók támogatására is szükségem van, ezért kérlek segíts:
1. mindig legyen kit szolgálni, legyenek rajongók, mondd el a véleményed, hogy tudjam mit szeretnél látni, mire vagy kíváncsi
2. ha belebotlasz valami fantasztikus témába, fotóba, stb bátran oszd meg velünk is
3. szólj, ha tudomásodra jut egy jó kis virágos, utazásos, érdekes rendezvény, program
4. bátran oszd meg Te is a fotóidat az oldalon, ne fukarkodj a lájkokkal, megosztásokkal, ha tetszik egy bejegyzés, fotó, videó, stb
5. szavazataiddal támogass, hogy minél jobb helyezést tudjak elérni
6. írd meg, hogy milyen téma érdekel, miről olvasnál szívesen
7. adj esélyt magadnak a nyerésre és játssz!

Ha ezt a kis listát sikerül betartani, akkor egy év múlva bátrabban fogadkozhatok!
Sikeres együttműködést kívánok magunknak!"






És mi lett belőle:
Azt hiszem az ötös pont kivételével a többit kipipálhatom. A blogomra és Facebook oldalamra is rendszeresen írtam. A hozzászólásokból, lájkokból, megosztásokból arra következtettem, hogy az olvasók is elégedettek voltak. Azt hiszem számokkal alátámasztva főleg megállapítható, hogy nem lustálkodtam. A 133 blog bejegyzés azt jelenti, hetente átlagban 2,5 cikk jelent meg ezen az egyetlen blogon. A Facebook oldal rajongóinak száma 1.170-ról 2.653-ra nőtt.   

Az ötös pontot rajtam kívülálló okból nem tudtam teljesíteni, sajnos nem találtam olyan blogversenyt, ahol indulhattam volna. 

Az olvasók is maximálisan megtettek mindent, amiben a segítségüket kértem, sőt minden elvárásomat túl teljesítették, amit ezúton is köszönök!


Hamár blog versenyen nem sikerült megmérettetni magam, indítottam két új blogot és hozzájuk tartozóan Facebook oldalt és csoportot is, valamint egy blog nélküli Facebook oldalt.

Balkonáda blog a Cafeblogon
A Balkonáda blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon a balkonkertészkedőket látom el balkonkertészkedési, balkon berendezési tippekkel, tanácsokkal.

“Az életterünk növényekkel való berendezése során kiélhetjük művészi hajlamainkat. Épp úgy, mintha egy festményt készítenénk. Szabadon szárnyaló fantáziával színekkel, formákkal, ritmusokkal, illatokkal játszhatunk. Egy balkon berendezését, átalakítását ráadásul olcsón, akár évszakonként megtehetjük.
Nyugodtan kísérletezz Te is! Az elképzeléseid akkor valósulnak meg leginkább, ha hiszel bennük. Bízz magadban, inspirálódj, alkoss, teremtsd meg a magad magaslati édenét és élvezd a siker ízét! Fenn a magasban. A balkonádán. Vidám színpompát kívánok minden balkonra, teraszra, erkélyre, loggiara és a franciaerkélyekre is.”

Balkonáda a Facebookon
A Balkonáda bloghoz kapcsoló oldal sok képes inspirációval szolgál a balkonkertészkedőknek.

Burjánzó balkonok a Facebookon
A Burjánzó balkonok Facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, hogy megossza fotóit, tapasztalatait a balkonkertészkedésről vagy kérdéseket tegyen fel az őt érintő problémákról.

Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol blogon. Hazai és külföldi kalandozásokról egyaránt beszámolok. Családi programajánlóim között szép számmal akadnak ingyenes események, helyszínek is.

Közel és távol a Facebookon
Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol bloghoz tartozó Facebook oldalon.

Körutazás kedvelők a Facebookon
A Burjánzó balkonok Facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, hogy megossza fotóit, tapasztalatait a balkonkertészkedésről vagy kérdéseket tegyen fel az őt érintő problémákról.

Minden, ami virág a Facebookon
A Minden, ami virág Facebook oldalon sok virágos képet találsz. Az oldal célja a virágos környezet népszerűsítése, a világkultúra terjesztése.

Szívesen látlak a fenti blogokban és Facebook oldalakon és csoportokban.

Az idei évben egyetlen fogadalmat teszek és azt garantáltan meg is tartom. A fogadalom pedig így hangzik: Nem teszek fogadalmat.

Köszönöm, hogy kitartottatok, olvastatok, támogattatok. Remélem, azért továbbra is találkozunk itt vagy valamelyik másik blogomban. Ígérem én itt leszek!